Partout d.n.a.

Vanuit huis, maar gewoon bereikbaar en aan het werk! Zo doen we dit samen met jou

Case

van Predictor

Mijn biologische klok app

Hoe kan Predictor merkvoorkeur creëren bij vrouwen die een kinderwens hebben en graag zwanger willen worden?

Wanneer ben ik vruchtbaar?

Binnen de Predictorwebsite hebben we het onderwerp zwanger worden gecentraliseerd en uitgebouwd tot een verzamelplaats van informatie. De zoekvolumes op ‘wanneer ben ik vruchtbaar’ zijn enorm. Maandelijks zijn veel vrouwen bezig met vruchtbaarheid en/of zwanger worden. Om optimaal aan te sluiten bij het gedrag van de doelgroep hebben we een applicatie ‘Mijn Biologische klok’ ontwikkeld.

Usability

De online en mobiele applicatie zijn tools die gericht zijn op zwanger worden. Alle content en tools zijn direct gelinkt aan de behoeften van vrouwen die een kinderwens hebben. Met behulp van de deze tool kun je jouw vruchtbare periode berekenen door jouw cyclusgegevens in te vullen en op de kalender aangeven wanneer er iets tijdens je cyclus gebeurd is.De applicatie is uitgerust met handige tips en alerts. Met 1 account kun je online en in de mobiele variant van de biologische klok werken. Zo heb je overal toegang tot jouw persoonlijke cyclusgegevens. En als je vragen hebt dan kun je die stellen aan de kinderwensconsulente van Predictor.

Succesformule

Voor zoekmachine optimalisatie hebben we o.a. een Van A tot Zwanger-encyclopedie ontwikkeld waardoor op een relevante manier veel content ontwikkeld kon worden rondom het onderwerp zwanger worden. Het bereik binnen zoekmachines en de traffic is hierdoor enorm. Mede hierdoor hebben we topposities gerealiseerd op bijvoorbeeld biologische klok. De Predictortool is veelvuldig gebruikt. In totaal is de app meer dan 75.000 keer gedownload (iPhone en Android) en zijn er online alleen al bijna 600.000 berekeningen uitgevoerd.

8Vacatures open!