Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Case

van Bavaria

Kroegentocht van je leven

Bavaria is wereldwijd actief, om dit te promoten is er een campagne ontwikkeld waarbij consumenten kans maken op een wereldwijde kroegentocht.

De kroegentocht van je leven: 4 continenten – 5 landen – 14 dagen.

Bavaria kom je over de hele wereld tegen. Deze diversiteit wilde Bavaria graag delen met haar consumenten en fans. Daarom heeft Bavaria samen met ons een activatie ontwikkeld waarbij de deelnemers kans konden maken op de kroegentocht van hun leven. Deelnemen kon door het kopen van een kleine krat Bavaria met daarop een kratkaart. Op deze kratkaart stond een actiecode die de deelnemers konden invullen op de website. Na het invullen van deze code konden de deelnemers aan de slag met het activeren van hun paspoort om vervolgens kans te maken op deze gave trip.

Uitdaging

De winnaars vlogen in veertien dagen samen met een vriend of vriendin de wereld over om op diverse locaties bier te drinken in de Bavaria bars. De kroegentocht van je leven vond plaats van 8 t/m 21 augustus 2016. In 14 dagen bezochten de winnaars de allermooiste Bavaria kroegen in Nederland, Kazachstan, Zuid-Korea, Cuba en Marokko.

3Vacatures open!