Partout d.n.a.
Expertise

Technologie

Open source als het kan en maatwerk als het moet. Met behulp van een modulaire set van tools, services en data zijn we schaalbaar en flexibel in ontwikkeling van platformen en tools.

Naast het uitstippelen van een goede strategie voor de inzet van social media, het opzetten en uitvoeren van e-mail marketing campagnes en digital design, zijn we bij Partout digital native agency, goed in technologie. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website, het integreren van een content management systeem (CMS), of het ontwikkelen van een app: onze technologen en programmeurs zijn voortdurend bezig met vernieuwende oplossingen en kwalitatieve hoogstandjes voor onze klanten. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de nieuwste technologie binnen online marketing en lead generatie, namelijk marketing automation. Wil jij graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? De technisch specialisten van Partout d.n.a vertellen je hier graag meer over.

Wat is een CMS systeem?

Binnen Partout d.n.a. hebben wij ruime kennis en expertise op het gebied van webdevelopment en open source content management systemen, ook wel een CMS systeem genaamd. Een CMS is een functionaliteit die het mogelijk maakt om op een eenvoudige wijze content binnen een website of intranet te beheren. Middels een beheerbaar CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer of programmeur teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op zijn site.

Welk CMS is geschikt voor ons?

Wil je weten welk cms systeem het beste past bij jouw ambities? Wij werken met verschillende specialisten met ieder zijn eigen expertise. Onder het motto “open source als het kan, maatwerk als het moet” bepalen we samen welk open source CMS (WordPress, TYPO3, Drupal of Magento) het meest geschikt is voor het behalen van de doelstellingen die je voor ogen hebt. Belangrijke uitgangspunten voor een goede selectie zijn:

  • complexiteit van de campagne of website
  • mate van beheerbaarheid door een CMS
  • kennis van verschillende CMS systemen binnen jouw organisatie
  • benodigde maatwerk om jouw doelstellingen te behalen
  • beschikbare budget

Lees ook deze cases:

Aan de slag met webdevelopment?

Wil jij ook aan de slag met webdevelopment? Onze specialisten kunnen daar zeker verder bij helpen. Of je organisatie nu klein, groot, commercieel of non-profit is, je kunt je plannen vrijblijvend met een van onze specialisten bespreken. Wij horen graag van je!

Maarten de Groot
+31 (0)40 285 15 25

Meer informatie over webdevelopment?

Mail: maarten@partout.nl of bel: +31 (0)40 285 15 25
6Vacatures open!