Partout d.n.a.

Vanuit huis, maar gewoon bereikbaar en aan het werk! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

TYPO3

TYPO3 site laten ontwikkelen? Partout d.n.a. heeft ruime TYPO3 ervaring en onderhoudt nauwe banden met de core developers binnen de TYPO3 community!

Wil je een TYPO3 website laten ontwikkelen? Onze developers hebben ruime TYPO3 ervaring en onderhouden nauwe banden met de core developers binnen de TYPO3 community!  Hierdoor zitten we bovenop de nieuwe ontwikkelingen binnen de TYPO3 -wereld en zijn we de TYPO3 expert in de regio Eindhoven/Brabant.

Enkele voorbeelden van klanten waarvoor wij onlangs TYPO3 hebben geïmplementeerd zijn onder andere Toverland,  Koopmans en het Oogfonds.

Wat is TYPO3?

TYPO3 is een geavanceerd open source, enterprise content managementsysteem (CMS) en bestaat sinds 2000.

Enkele kenmerken van het TYPO3 cms:

  • Kwalitatief hoogstaande TYPO3 community
  • Uitgebreid rich content beheer (afbeeldingen, video en documenten)
  • TYPO3 cms heeft een zeer goede kwaliteitsbewaking en backwards compatibility met de plug-ins die voor TYPO3 beschikbaar zijn.
  • 1000+ TYPO3 plug-ins beschikbaar voor uitbreiding van het TYPO3 cms met specifieke functionaliteiten.
  • TYPO3 cms is Multisite/Multilingual
  • TYPO3 cms heeft een geavanceerd rollen en rechten systeem met de mogelijkheid om een workflow op te zetten (content approval)
  • TYPO3 cms heeft een rollback systeem voor het bijhouden van wijzigingen

Is het TYPO3 CMS geschikt voor jouw website?

Wij hebben ruime kennis en ervaring met het TYPO3 CMS. Overweeg je om aan de slag te gaan met TYPO3 en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een TYPO3 website design en het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en kosten van een TYPO3 website. Wil je graag wat voorbeelden zien? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten

6Vacatures open!