Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

Design Sprint

Met een Design Sprint werk je in een efficiënte en leuke workshop samen toe naar een gevalideerde oplossing. Succes gegarandeerd, ook daarna!

Wat is een Design Sprint?

Met een Google Sprint kunnen bedrijven snel innoveren, een innovatief concept bedenken of een bestaand product of idee doorontwikkelen. De Design Sprint is gebaseerd op Design Thinking. Dit is een methodologie die gebruikt wordt om complexe problemen op te lossen. Het grote idee achter een Design Sprint is dat je binnen 4 dagen een prototype kunt bouwen én kunt testen bij je potentiële klanten of gebruikers. Dus binnen een week van een vraagstuk naar een gevalideerde oplossing!

Binnen vier dagen weet je of je idee werkt. Dat klinkt toch goed?

Een Design Sprint scheelt veel tijd én budget. Tijd en geld die je kwijt zou zijn aan bedenken, bouwen, lanceren, testen en leren. Op deze manier ga je direct van een idee leren.

Partout scoort een 5 uit 5 op basis van 1 beoordelingen

Vanuit een innovatieconcept ben ik eind 2018 in contact gekomen met Partout. Begin 2019 hebben wij samen een Google Design Sprint gedaan - 5 dagen fulltime samenwerken aan ons innovatieconcept. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en resultaten. Partout is sterk in procesbegeleiding, online vakkennis en een open samenwerkingssfeer. Voor mij is Partout de juiste partner voor onze digitale innovatie-agenda.

Rating 5

Een Design Sprint met Partout

Een Design Sprint bij Partout is gegarandeerd een succes. Wij zorgen voor de juiste voorbereiding, leveren een enthousiaste facilitator, regelen de locatie, maar belangrijker nog: wij zorgen voor de juiste mensen aan tafel. Jullie team breiden we uit met bijvoorbeeld een conceptor, digital marketeer, developer of een strateeg. Afhankelijk van welke skills er nodig zijn om het optimale uit de Design Sprint te kunnen halen. Kennis die jullie hebben van jullie doelgroep, markt en organisatie, vullen wij aan met inzichten vanuit de markt en Google. Op deze manier zijn altijd alle belangrijke stakeholders geborgd: de organisatie, de klant en Google.

 

Wat levert een Design Sprint op?

  • Creëert verbintenis tussen verschillende disciplines van een bedrijf, doordat er medewerkers uit diverse vakgebieden aanhaken en samenwerken.
  • Zorgt voor een overtuigend verhaal richting stakeholders en financiers door een abstracte idee te vertalen naar een tastbaar prototype.
  • Concrete optimalisatiemogelijkheden voor de doorontwikkeling van een bestaand product.
  • Zorgt voor enthousiasme en betrokkenheid. Je wordt één team en werkt samen toe naar een eindresultaat. Na een Design Sprint is iedereen gelijkgestemd en dit zorgt voor (hernieuwde) energie om er verder mee aan de slag te gaan.

Gratis whitepaper Design Sprint

Ontdek wat een Design Sprint kan betekenen voor jouw organisatie, innovatie of probleem

Download de whitepaper

Jurian, Design Sprint facilitator
  • Comprimeer maanden werk in een paar dagen
  • Rechtstreeks van idee naar testen bij de doelgroep (valideren)
  • Samen intensief werken aan hetzelfde doel
Download de whitepaper

Een goede voorbereiding is geen half werk!

Een Design Sprint bereiden we altijd goed voor. Wij zorgen voor een team met de juiste expertises voor de sprint. Tijdens de voorbereiding zorgen we voor de beste formulering van de vraag, de locatie, middelen en dat iedereen goed geïnformeerd is. Elke Design Sprint begint met een vraagstuk, een team van ongeveer zeven personen én een lege agenda.

Benieuwd of een design sprint iets voor jou is? Bekijk dan onze cases of neem direct contact op.

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

3Vacatures open!