Contentkalender 2019

Gratis contentkalender 2019

Bereik jouw doelgroep op het juiste moment met content die er toe doet.

Vraag hier jouw contentkalender 2019 (Excel) aan!

Wat is een contentkalender?

Een contentkalender is een hulpmiddel om eenvoudig in te kunnen spelen op relevante inhaakdata. Je ziet precies wanneer en via welke kanalen je relevante content met je doelgroep kunt delen. Dit jaaroverzicht geeft jou de mogelijkheid meer structuur aan te brengen in je content planning.

Natuurlijk is het ook mogelijk om per kwartaal of maand een aparte content kalender te maken. Dan regel je de content creatie periodiek tussen verschillende domeinen en personen binnen jouw organisatie. Verbind de off- en online kanalen met de contentkalender 2019, zodat de content elkaar versterkt.

 

Voorbeeld contentkalender

Vraag onze gratis content kalender 2019 aan, dan kun je direct zelf aan de slag. Om de contentkalender 2019 de look van jouw merk te geven, pas je gemakkelijk onze template aan. Het Excel bestand helpt je met het samenstellen van de contentstrategie voor het hele jaar. Download ‘m vandaag nog en structureer jouw content planning.

Heb je hulp nodig bij het invullen van de contentkalender? Neem contact met ons op en spar eens met een van onze specialisten.

 

Samen jouw contentkalender maken?

Het kan lastig zijn om te starten met een contentkalender. Wat dan helpt is een content scrum. Dit is een brainstormsessie die relevante content ideeën voor alle kanalen oplevert. Loop naar buiten met creatieve input en ga zelf aan de slag met content creatie, of laat onze content specialisten dit doen